Ik help je graag bij de

Podcast realisatie

Opname & edit

Opname van een enkele aflevering of hele podcastserie uitbesteden? Ik beschik over professionele apparatuur en kan naar elke gewenste locatie komen. Ook kan ik de podcast voor je editen. Vervolgens laten mixen en masteren? Ik werk samen met mensen die daar heel goed in zijn.

Distributie

Is je podcast klaar en wil je deze nu de wereld in brengen? Ik zorg ervoor dat je jouw podcast gemakkelijk kunt hosten en dat deze overal te beluisteren is. Wil je je huidige podcast verhuizen naar een ander hostingplatform? Daar kan ik je ook bij helpen en adviseren. 

Management

Wil je dat er elke week of maand op tijd een aflevering online staat? En wil je dat dit secuur gebeurt? Ik zorg voor een podcastplanning, verzamel alle content die je nodig hebt en publiceer het op platformen en websites naar wens. Ook kun je een correcte opslag en organisatie van verschillende podcastbestanden aan mij toevertrouwen. 

Live evenement

Ben je van plan om een live opname te organiseren? Bijvoorbeeld met publiek? Ik heb ervaring met het verzorgen van live podcast-evenementen op verschillende locaties, waardoor ik dit voor jou kan organiseren of je hierin kan adviseren.